Onze werkwijze

Het realiseren van complexe bouwwerken in natuursteen is zeer specialistisch werk. De specialisten van Van Stokkum natuursteen bieden zowel u als opdrachtgever maar ook in het voorstadium aan architecten ondersteuning in het gehele traject.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een unieke marktgerichte aanpak ontwikkeld. Hierdoor zijn wij in staat om onze klant volledig te begeleiden binnen bouwprojecten. We richten ons hierbij primair op twee belangrijke doelgroepen; de architect en de aannemer.

De architect ondersteunen en begeleiden we op een pro-actieve wijze. We delen al onze kennis op het gebied van natuursteen met hen, om de beste toepassing te bedenken voor hun ontwerp. In onze showroom presenteren we monsters, we geven technische ondersteuning zowel in het ontwerpstadium als in de daadwerkelijke uitvoering.

De aannemer is dé partner waar wij dagelijks mee samenwerken en hoogwaardig technische projecten mee realiseren. Een uiterst nauwe samenwerking met de aannemer (klant) vanaf startpunt offrering tot oplevering van het desbetreffende project.

Ons bouwbureau, voorzien van vakkundige tekenaars, controleert en optimaliseert waar nodig het tekenwerk naar definitieve uitvoeringsplannen met diens details.

Neem voor meer informatie over onze specifieke werkwijze gerust contact met ons op.