Van Stokkum, Projecten in natuursteen

Van Stokkum Natuursteen is specialist in het realiseren van complexe bouwwerken in natuursteen. Met meer dan 100 jaar internationale ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zowel het voorstadium als de ondersteuning van het totale traject. Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en duurzaamheid. Dat is Van Stokkum; Projecten in Natuursteen.

Werken bij Van Stokkum

Vacature: Werkvoorbereider / Tekenaar / Modelleur
Kwaliteit, deskundigheid en duurzaamheid, dat is Van Stokkum; Projecten in Natuursteen. Van Stokkum is specialist in het realiseren van complexe bouwwerken in natuursteen. Voor ons team dat zich, met deze speerpunten in gedachten, dagelijks inzet op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en bouw zoeken we versterking. Ga jij ook voor kwaliteit, deskundigheid en duurzaamheid dan ben jij wellicht onze nieuwe werkvoorbereider, tekenaar én modelleur.

Bekijk de vacature of neem contact op.

Neem contact met ons op

Showroom

Natuursteen is een beleving die je moet voelen. Het is een natuurproduct en op vele manieren te bewerken. Wij hebben dan ook een zeer breed assortiment natuursteen en keramiek aan te bieden. Dit is iets wat wij u graag willen laten zien en laten beleven.

Na het maken van een afspraak, leiden wij u graag rond in een van de showrooms in Venlo, Vianen of Echt.