04jun
By: paula@bureautint.nl Aan: juni 04, 2020 In: Nieuws Comments: 0

Van Stokkum opereert al sinds 1910 binnen de bouwwereld en vervaardigt natuursteen-bekledingen aan en in bouwwerken door het land, maar ook erbuiten. Dit gebeurt al sinds die tijd binnen onze eigen structuren en kaders die door onze eigen mensen zijn geschapen vanaf het oprichten van het bedrijf en steeds worden overgegeven in een nieuw jasje naar de volgende generatie.

Aangezien de tijden veranderen, zowel vanuit overheidswegen maar ook vanuit de aannemerij waar we mee werken, zien we dat er steeds meer van ons wordt verwacht. Dit heeft ons doen besluiten, ook gezien de overdracht van taken dit makkelijker maakt, om ISO-certificering in te zetten, zowel voor kwaliteit als voor milieu.

Hier waren we voor de corona-crisis mee gestart, echter de definitieve uitwerking heeft even op zich laten wachten. Op 4 juni is er een nulmeting gedaan door KVMG, de partner waarmee we de certificering mee opzetten. Ons uitgangspunt in deze gang naar certificering is, dat we er gemak en voordeel van hebben. Het moet niet zo zijn dat het een blok aan het been is dat iedereen er geen voordeel in ziet en daarom gedoemd is te mislukken.

Met vriendelijke groeten,Twan Smedts | Directeur Van Stokkum

Foto: Nieuwbouw Zuidblok Amsterdam