07May
By: neiltomlow On: May 07, 2018 In: Uncategorized Comments: 0

Van Stokkum werkte samen aan het project Gelderlandplein in Amsterdam met architect Rijnboutt b.v. en mocht hier 6.000 m2 natuurstenen vloer leveren in Sierra Elvira.

Tijdens de uitreiking van de Macael Award op 17 november heeft Joost Verheus namens Rijnboutt de International Europe Award in ontvangst mogen nemen voor twee projecten: Gelderlandplein in Amsterdam en De Barones in Breda. Aanleiding daarvoor is onder andere het gebruik van marmer van Sierra Elvira voor de vloeren. Op uitnodiging van Van Stokkum is Joost Verheus afgereisd naar Macael in zuid-oost Spanje voor de 31e editie van de “premios Macael”. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de AEMA (Association of the Marble Industry in Andalusia).

Het project is kenmerkend voor een eigentijdse retailomgeving waarin de belevingswaarde van het winkelen wordt versterkt door de bijzonder hoge kwaliteit van het openbare gebied. In beide projecten ligt een natuursteen vloer afkomstig uit Andalusie, ca 6000 m² Sierra Elvira is verwerkt tot vloeren.

Lees hier het hele artikel via Rijnboutt b.v.